Keto Bounty

Wat heb je nodig: (dit is voor ongeveer 24 repen)

200 gram santen (dit is kokoscrème, géén kokosmelk of room),
6 eetl. kokosolie (geen ontgeurde, we willen graag een kokossmaakje!)
1,5 eetlepel erythritol
1 1/2 theel. vanille extract
een snuifje zeezout
150 gr kokosrasp
300 gr pure chocolade. 85%
vorm bakpapier

Hoe maak je het:

Leg de zakjes santen in een kom heet water zodat het zacht kan worden
Doe de zachte santen in een kom samen met de kokosolie, erythritol, vanille en zeezout.
Meng alles door elkaar.
Voeg de kokosrasp toe en 1,5 eetl. water, meng alles tot een homogene massa.
Leg een bakpapier in een vorm (ik gebruik een braadslee)
Stort de massa op het bakpapier en strijk het uit, tot een dikte van een kleine centimeter. Druk het met de bolle kant van de lepel stevig aan.
Zet 15 minuutjes in de koelkast
Nu kun je repen snijden van de massa. Zet ze even in de diepvriezer terwijl je de chocolade klaar maakt.
Smelt je chocolade au bain marie. ik voeg nog wat zeezout toe, die extra zoute bite zo nu en dan vind ik zò lekker!
Neem je repen uit de diepvries en dompel ze met twee vorken in de chocolade, zorg ervoor dat ze helemaal bedekt zijn.
Leg ze terug op het bakpapier en zet ze in de koelkast.
10 minuutjes wachten en aanvallen maar!